Nieuws

Project

08/01/2019

Animatie droomt in dit digitaal tijdperk van een moderne ondersteuning om onze bewoners inspirerende activiteiten op maat aan te bieden.

Wij dromen van een interactieve tafel die activeert en stimuleert tot beweging en sociale interactie.  Dankzij een verrijdbaar onderstel is de tafel overal in het gebouw te gebruiken, zowel individueel als in groep. Aan de hand van verschillende pakketten kunnen meerdere doelgroepen bereikt worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat de interactieve tafel een grote aanwinst zal zijn voor de animatiewerking van onze vier afdelingen en extra kansen biedt om ook bewoners met fysieke en cognitieve beperkingen te laten deelnemen aan activiteiten.

Uiteraard hangt hier een stevig prijskaartje aan vast en zijn wij niet in staat om dit enkel uit eigen middelen aan te schaffen. Zonder uw hulp kunnen wij deze mooie animatiedroom niet verwezenlijken. Daarom zijn wij op zoek naar sponsors met een groot hart voor onze senioren. Houd het komende jaar onze activiteitenkalender goed in het oog. Tal van evenementen, mét en voor onze bewoners, worden georganiseerd. Het startschot wordt gegeven Tijdens “de warmste week”. Zo hopen wij stap voor stap samen met u deze droom waar te maken…

In naam van onze bewoners en het team van  WZC Sint-Carolus danken wij u alvast voor uw steun.

Nieuwbouw

01/11/2018

In 2018 werd er gestart met het bouwen van nieuwe leefruimtes.

Elke afdeling zal in het voorjaar van 2019 beschikken over een mooie, ruime en moderne leefruimte waar bewoners gezellig zullen kunnen vertoeven.

Elke afdeling krijgt ook een splinternieuwe bad- en douchekamer, volledig aangepast aan de noden en behoeften van de bewoner.

ondersteund door